Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Social  >  Articol curent

„Facem un lucru comun: producem şi distribuim hrană spirituală”

Prin   /  5 octombrie 2019  /  Nici un comentariu  /   23

La 27 septembrie, curent, „Glia drochiană” a împlinit două decenii de la fondare. Cu acest prilej la redacţia ziarului au fost mulţi oaspeţi, fiecare din ei nutrind sincera dorinţă de a felicita atât publicaţia, cât şi colectivul de jurnalişti şi a le ura succese continuie şi prosperare.

Anatol BUGAI, directorul Centrului de Poştă Drochia, ştie, ca nimeni altul, ce înseamnă o colaborare onestă şi fructuoasă

Anatol BUGAI, directorul Centrului de Poştă Drochia,
ştie, ca nimeni altul, ce înseamnă o colaborare onestă şi fructuoasă

Centrul de Poştă Drochia, iar asta înseamnă întreaga cohortă de angajaţi ai acestei instituţii, sunt mai mult decât nişte simpli parteneri ai „Gliei”. Or, pe lângă faptul că, precum iubeşte să spună Anatol Bugai, directorul CP Drochia: „Facem un lucru comun: producem şi distribuim hrană spirituală”, rămânem să fim oamenii care ştiu şi recunosc, că un ziar local este o adevărată avere intelectuală, culturală şi sufletească. Astfel că, evenimentul sărbătorit la redacţia „Gliei”, a fost o frumoasă motivaţie şi pentru colegii de la Centrul de Poştă Drochia de a veni cu frumoase felicitări, fapt pentru care le mulţimim.

Liuba BULGARU

  • Publicat: 2 luni in urma 5 octombrie 2019
  • De:
  • Articole actualizate: octombrie 5, 2019 @ 10:23 am
  • Filed sub: Social

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Ludmila BOGDAN, asistentă medicală,
şi beneficiara Alexandra STOICA

„CASMED” are grijă de sănătatea fizică, dar și de confortul sufletesc al beneficiarilor

Citeşte mai mult →