Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Social  >  Articol curent

Ministrul de interne s-a întâlnit cu veteranii

Prin   /  28 februarie 2020  /  Nici un comentariu  /   9

În cadrul unei vizite de lucru la nordul Moldovei, Pavel Voicu, ministrul afacerilor interne, a avut mai multe întâlniri cu angajații și veteranii MAI.

Astfel, în orașul Drochia, conducerea ministerului a avut o discuție cu Alexei Vasilean, președintele de raion, pe marginea colaborării Administrației publice locale cu Serviciile MAI în teritoriu, estimând problemele existente, dar punctând şi unele planuri în activitate pe viitor.

Reprezentanții MAI cu veterenii drochieni și angajații Inspectoratului de poliție Drochia

Reprezentanții MAI cu veterenii drochieni și angajații Inspectoratului de poliție Drochia

Ulterior, ministrul Pavel Voicu, împreună cu Serghei Golovaci, Secretarul de stat al MAI, Constantin Cotenco, președintele Asociației veteranilor și pensionarilor MAI Drochia, Drochia, Maxim Bernic, şef, Inspectoratul de poliţie, şi Valeriu Lisnic, şef, Secţia Resurse umane, IP Drochia, au vizitat doi veterani invalizi, foști angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, participanți la război. Ministrul a oferit gradul de comisar-șef veteranului Ion Morcov din orașul Drochia, iar veteranului Gheorghe Vânaga din s. Moara de Piatră – gradul de agent-șef.
Totodată, la 20 februarie 2020, cu suportul asociației veteranilor și pensionarilor MAI și al ministerului a fost organizat „Campionatul veteranilor la dame”, desfășurat la Bălți. La eveniment au participat 260 de veterani din 14 raioane din nordul țării.
Ministrul a mulțumit veteranilor pentru contribuția adusă în timpul serviciului, atât la dezvoltarea sistemului, cât și la securitatea statului, menționând despre faptul că de implicarea lor este nevoie acum în creșterea tinerii generații.

Svetlana GÂSCĂ,
psiholog, IP Drochia

  • Publicat: 1 lună in urma 28 februarie 2020
  • De:
  • Articole actualizate: februarie 28, 2020 @ 8:22 am
  • Filed sub: Social

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

90242238_2754294911286955_5880547420705652736_o

Staţi acasă… Pentru sănătatea proprie şi pentru liniştea celor apropiaţi

Citeşte mai mult →