Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Social  >  Scrisoare la redacție  >  Articol curent

Haideţi să fim mai buni

Prin   /  19 septembrie 2019  /  Nici un comentariu  /   63

Ca şi oricare gospodină, periodic fac ordine prin dulapuri, aerisesc, usuc, schimb cu locul unele lucruri etc. Şi de fiecare data mă opresc la gândul: să mă lipsesc de hănuţele copiilor mei, care au crescut deja ori să le mai păstrez, ca amintire.

Recent, am văzut la televizor o emisiune, cum în Chişinău mai multe familii au organizat un târg de lucruri utilizate, unde, în prim plan, erau implicaţi copiii. M-am gândit, de ce noi nu am putea organiza un astfel de eveniment social, prin intermediul căruia am distribui GRATIS hăinuţele copiilor nostril, ale nepoţilor, care ne sunt dragi şi apropiate, ne provoacă multe amintiri, dar care ocupă inutil doar loc în şifoniere şi dulapuri. În afară de aceasta, am ajuta nişte familii mai nevoiaşe, care au nevoie de îmbrăcăminte, rechizite, jucării pentru copiii lor.

Intuiesc, că aşa ca mine sunt mulţi, şi nu doar în oraş. Unii mai folosesc reţelele de socializare, dar nu toţi, aşa că trebuie utilizate toate metodele.

Dacă doriţi să faceţi „o revizie” serioasă în dulapurile de haine şi în alte lucruri, de care nu mai aveţi nevoie, din care au crescut copiii DVS, adunaţi-le şi haideţi să le scoatem la un târg de binefacere, să le DĂRUIM celor, care au mai multă nevoie de ele. Prin această acţiune putem fi mai buni atât noi, cât şi cei din jurul nostru, dacă îi vom informa şi îi vom invita pe toate căile să vină la acest eveniment.

Lucia ŢURCAN, or. Drochia

(Tel. de contact 069235279)

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

scrisoare-redactie

Să ne ajutăm reciproc

Citeşte mai mult →