Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Sport  >  Articol curent

Un nou succes al popeștenilor

Prin   /  8 iunie 2018  /  Nici un comentariu  /   184

Kickboxing-ul a devenit un sport preferat de adolescenţii din Popeştii de Sus şi de Jos.

Succese exprimate prin diplome și locuri premiante

Succese exprimate prin diplome și locuri premiante

Recent, în Chişinău a avut loc a cincea ediţie a Campionatului Euro-Asiatic „Voievod Moldova 2018”. Evenimentul a reunit peste 300 de sportivi din 10 țări. Participanții la competiție au reprezentat nu doar țări europene, ci și din Asia, ceea ce permite campionatului să aibă statut de competiție euroasiatică.
Campionatul s-a des-fășurat la cinci categorii de vârstă. În cadrul competițiilor au fost puse în joc peste 40 de seturi de medalii. Sportivii au concurat la procedee de luptă complexe. Echipa Moldovei a obținut cele mai multe distincții. Între premianţi au fost şi discipolii filialei Popeşti a Şcolii Sportive Drochia. În lupta, desfăşurată pe două covoare diferite, Aurel Steţenco a ocupat locul I şi locul III, iar Irina Chiosa, de asemenea pe două covoare diferite, s-a plasat pe două locuri II. Locuri de frunte au obţinut sportivii noştri şi la Turneul republican desfăşurat în or. Bălţi.
Succesele noastre se datorează muncii perseverente, însă o parte din victorie revine susţinătorilor noştri: administraţiilor „WeTrade-Agro” SRL și Şcolii Sportive Drochia, lui Andrei Starii, Victor Burlacu, care ne-au procurat un ring de box, ulterior instalat la instituţia de învăţământ din Popeştii de Sus.
Valeriu STEŢENCO,antrenor

  • Publicat: 1 an in urma 8 iunie 2018
  • De:
  • Articole actualizate: iunie 8, 2018 @ 9:10 am
  • Filed sub: Sport

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Puternică, ambițiuoasă și știe exact ce vrea

Puternică, ambițiuoasă și știe exact ce vrea

Citeşte mai mult →