Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Sport  >  Articol curent

Puternică, ambițiuoasă și știe exact ce vrea

Prin   /  7 iunie 2019  /  Nici un comentariu  /   42

Munca de poliţist este una mai puţin romantică, ea înaintează cerinţe severe, mai ales pentru femei. Și lor le ajută nu doar cunoştinţele, dar şi o bună pregătire fizică.

Puternică, ambițiuoasă și știe exact ce vrea

Puternică, ambițiuoasă și știe exact ce vrea

Recent, Irina Şumilova, împreună cu colega sa Ana Postovan, au participat la Campionatul Naţional la Armwrestling 2019, organizat de IGP al doilea an consecutiv la Chişinău. Ambele poliţiste drochiene au demonstrat performanţe demne de urmat: Ana a ocupat locul I la categoria de greutate 50-60 kg, iar Irina – la categoria de greutate peste +60 kg, s-a plasat pe locul II.  Irina pentru locul II a urcat pe podium de două ori, deoarece a învins atât cu mâna stângă (14 concursante), cât şi cu mâna dreaptă (29 de participante), dânsa cedând doar Marinei Iordachi, şefa plutonului de biciclişti din cadrul Inspectoratului Naţional de Patrulare, dublă campioană armwrestling. În 2018 Irina Şumilova a ocupat locul I între 85 de participanţi, iar anul acesta au fost 265 de poliţişti, dintre care 56 femei.

Femeile poliţiste din Inspectoratul de poliţie Drochia al doilea an câştigă trofeul competiţiilor republicane la armwrestling, demonstrând, an după an, o pregătire fizică la nivel şi gata oricând să ajute și să ofere siguranță cetățenilor.

Valentina CEBOTARI

 

  • Publicat: 6 luni in urma 7 iunie 2019
  • De:
  • Articole actualizate: iunie 7, 2019 @ 4:46 pm
  • Filed sub: Sport

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

На снимке: юные призеры Анатолий БЕРНИК (I место) и Слава МИРОШНИК (III место)

Снова успех

Citeşte mai mult →