„Speranţa” se pregăteşte de noul sezon fotbalistic

Un gospodar bun, înainte de orice mare activitate, întâi de toate, îşi pregăteşte casa şi gospodăria.

Pandemia de coronavirus, dimpreună cu starea de urgenţă, au influenţat şi actualitatea fotbalistică. Astfel, activităţile acestui gen de sport au fost abandonate pentru mai apoi, iar forbaliştii însăşi au continuat să se antreneze fiecare pe la casele cui îi are.
La fel au făcut şi jucătorii de la FC „Speranţa” Drochia. Dar, în timp ce fotbaliştii se străduiau să se menţină în formă, întru a ieşi pe teren nu doar pregătiţi fizic, ci şi psihologic, fiind orientaţi spre noi victorii, responsabilii de terenul de joacă de la Stadionul orăşenesc au avut grijă să menţină calitativă iarba şi s-o tundă la vreme. Deoarece, în cadrul unui meci de fotbal, terenul de joc, calitatea lui, este una dintre rigoriile principale în calea spre victorie.
Recent, angajaţii, în grija cărora se află întreţinerea stadionului, au cosit pentru a treia oară gazonul, după care vor introduce erbicidele ce ar strivi buruienile, şi, la final, vor presăra nisipul şi vor nivela terenul de joc.
Se munceşte mult, cu grijă şi insistent, pentru că nici pandemia nu trebuie să reducă din entuziasmul şi hotărârea jucătorilor de la „Speranţa” de a cuceri noi înălţimi fotbalistice.

Valeriu PLOPA, preşedinte, FC „Speranţa”, Drochia

Terenul de joacă de la Stadionul orășenesc este în mâini de gospodar
Terenul de joacă de la Stadionul orășenesc este în mâini de gospodar

Lasă un răspuns