Binefacere în ajun de sărbători

 

Pentru că se apropie Sărbătoarea Sfintelor Paşti, când foarte multă lume o duce greu și mai greu, am decis să lansăm o campanie de colectare a fondurilor pentru a ajuta  măcar câteva personae nevoiașe și amărâte de viața ce o  duc.

 

Ne-am propus să organizăm un act de binefacere pentru „cei mai trişti ca noi”. Astfel, am venit cu un îndemn către toţi doritorii de a contribui la organizarea unei sărbători mai fericite pentru câteva familii social-vulnerabile din localitate. Doritori de a dona produse alimentare, îmbrăcăminte, dulciuri, bani sau orice altă contribuţie la desfăşurarea campaniei de caritate, pe care am numit-o sugestiv „Dăruim pentru ei”, au  răspuns sincer, cu amabilitate și din tot sufletul la îndemnul nostru, contribuind, astfel la realizarea bunelor intenții.

Astfel, au dorit să participe, să susțină campania și să contribuie mai mulă lume: Snejana Fortună, Angela Bucătaru, Maria Ceban, Olga Catan, Tatiana Balea, Adriana Munteanu, Sorina Ciubotaru, Stela Filip, Mariana Aramă, Nicolae Chistruga, director SRL „Click-COM”, care au donat atât bani, cât și produse.

 

Din cantitatea ce s-a acumulat am completat 21 de pachete alimentare, pe care, în două zile, le-am repartizat prin localitățile raionului: Popeștii de Sus, Popeștii de Jos, Cotova, Palanca, Cherosu, Șuri, Țarigrad, Nicoreni, Sofia, Ochiul Alb, Mândâc și în oraș. Grație acestor oameni cu sufletul mare, care au împărțit „din bucățica lor de pâine cu cei nevoiași”, 21 de familii triste s-au bucurat în această perioadă dificilă, când au nevoie de sprijin.

Alexei Vasilean, pre-ședintele raionului, ne-a oferit transport pentru două zile pentru a merge prin sate și a repartiza pachetele.

Marcela COJUHARI, șefă, Serviciul social „Asistent personal”, Direcția Asistență Socială  și Protecția Familiei

 

 

Lasă un răspuns