Metsola, de pe scena din PMAN: Europa vă va primi cu inimile deschise

„Europa este Moldova, Moldova este Europa”, a spus ferm Roberta Metsola, președinta Parlamentului European (PE), de pe scena Adunării Naționale „Moldova Europeană”.

Mesajul oficialului european a fost transmis în limbile română și engleză, transmite Știri.md.https://stiri.md/article/politica/metsola-de-pe-scena-din-pman-europa-va-va-primi-cu-inimile-deschise/

„Sunt mândră să fiu cu voi astăzi, alături de cetățenii care cred într-un viitor european. Am venit să fiu alături de voi și Maia Sandu și să aduc un mesaj – Europa este Moldova, Moldova este Europa.

Sunt aici să confirm alegerea voastră de a fi membru al UE, ca să puteți să beneficiați de aceeași protecție pe care o au membrii UE.

Este dreptul vostru să vă alegeți destinul țării voastre. Europa vă va primi cu inimile deschise. Noi credem în oportunități pentru toți. Voi veți face Europa mai puternică!

Moldova nu este singură. Sunt onorată să fiu aici alături de Maia Sandu – un lider care inspiră, un președinte care are curajul să schimbe cursul Moldovei și care va schimba fața Europei”, a spus ea.

Metsola și-a mai exprimat încrederea că negocierile de aderare cu Moldova ar putea începe în acest an. 

„În PE recunoaștem eforturile pe care le face R. Moldova. Moldova este gata pentru integrare. Vă asigur că mereu veți găsi un prieten și aliat în Parlamentul European. Noi credem în transformările pe care le faceți”, a mai spus ea.

Distribuie Știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *